Jelentkezés

Amennyiben szeretnél részt venni a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök BSc. képzésében, akkor teendőid:

 1. Az együttműködő vállalatokról weboldalunkon tájékozódhatsz. Az információk alapján válaszd ki a számodra érdekes céget.
 2. Küld el önéletrajzod az info@mechatronikazeg.hu címre
  – jelezd a duális képzésre való jelentkezési szándékodat
  – írd meg, hogy melyik vállalt(ok)nál szeretnéd a duális vállalati gyakorlatot tölteni
  – küldj egy önéletrajzot
 3. Add be felvételi jelentkezésedet a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök alapszakára, nappali tagozatra.
 4. A megjelölt vállatok felveszik Veled a kapcsolatot, esetleg behívnak interjúra is, hogy megismerhessétek egymást. Ezt követően a vállaltok visszajeleznek Neked a guális gyakorlatra valő előzetes felvételről. Ha az általad megcélzott vállalat nem tud fogadni, a képzés vezetői segítenek Neked másik vállalati gyakorlati helyet találni.
 5. A felvételi eljárás során lehetőséged van a felvételi sorrendet módosítani a felvételi rendszerben, bízunk benne, hogy a duális képzés lehetősége inspirálhatja a zalaegerszegi Mechatronikai Mérnökképzés választását, amely több éves tapasztalattal rendelkezik a duális képzés területén.
 6. A felvételi ponthatárok közzétételét követően kiderül, hogy ki nyert felvételt a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök alapképzésére. (Megjegyzés: a pótfelvételis hallgatóknak is lehetőségük van a duális képzésre történő jelentkezésre.)

FONTOS! Természetesen a duális képzésben csak akkor tudsz részt venni, ha a vállalat is kiválasztott, és felvételt is nyertél a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnöki alapszak nappali tagozatára (mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelni).